Het Sensi® protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

Specifiek gericht op behandeling van hooggevoeligheid

12 Lesdagen verdeelt over 1 jaar

Uit ervaring is gebleken dat de sensi-therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.

P N

Info Sensi-Module

De SensiModule voor Sensitherapeuten is de meest effectieve korte termijn opleiding met een breed scala aan nieuwe mogelijkheden. In deze SensiModule komen een aantal compleet nieuwe technieken aan bod, waaronder:

PLC

Dit staat voor Past Life Clearance. Een techniek om oude trauma’s uit diepe lagen en vorige levens op te sporen en op te lossen. Vaak hebben we te maken met onverwerkte emoties, trauma’s, angsten en onderbewuste overtuigingen. Door bewustwordingsprocessen kunnen we deze thema’s doelmatig oplossen, waardoor men weer het gevoel van geluk en welzijn ervaart, vrij van alle belastende emoties die ons vasthouden. Hier werken we met de pendel ipv de biosensor. Als jezelf een pendel hebt kun je die meenemen, of je kunt er een aanschaffen op de opleiding, we hebben een groot assortiment liggen voor € 7,50 per stuk, incl. opberghoesje.

CLC (Current Life Clearance)

Dit is een korte manier om snel problemen in het lichaam via de vingers op te sporen en er mee aan de slag te gaan.

Elementen uit de Theta Healing

Theta healing is een spirituele methode om op een groot aantal levels een healing uit te voeren die de mens van vandaag losmaakt van de lasten van het verleden. Dit alles is nodig om de transformatie in gang te zetten.

We gaan in op de achtergronden en leren je een aantal technieken praktisch uit te voeren. Al met al een breed aanbod van oude en nieuwe technieken gecombineerd en ingebed in het basisprotocol. Dus, een nieuwe tabblad 1 blad 1, voor nog snellere Sensi resultaten.


 

Deze cursus bestaat uit 3 dagen en is bedoeld voor mensen die de Sensi-basisopleiding en de Sensi Vervolgopleiding gedaan hebben.

Kosten: de kosten voor deze Module zijn € 495,00 incl. 21% BTW.

SensiModule Waalwijk

  • Module maandag: 17/12, 28/1, 18/3  2019
  • Module donderdag: 24/1, 21/3, 25/4 2019

 

Je kunt je aanmelden door het aanmeld formulier in te vullen.

DSC07625