P N

Workshop Werken met je mediamieke gaven (workshop 22)

 

De nieuwe workshop “Werken met je mediamieke gaven” wordt gegeven door Marion Berndsen. Marion is een bekend Nederlands medium. Zij heeft 4 jaar lang een column geschreven voor ParaVisie, schrijft met regelmaat voor het blad Spiegelbeeld en is in 2007 uitgeroepen tot „Medium van het jaar”, door diverse Nederlandse bladen. Sinds anderhalf jaar heeft zij een vaste rubriek in het blad “Mijn Geheim’.

Sinds 1992 heeft zij haar eigen praktijk wat uiteindelijk geleid heeft tot het opzetten van het Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale training, alwaar zij lesgeeft aan mensen met een mediamieke gave. Dit kan van medium tot healer zijn, al naar gelang de aanwezige gave en de voorkeur van de persoon zelf. Je kunt meer vinden op www.maylight.nl/

Workshop bij Sensi

Op 1 december 2018 en op 9 maart 2019 zal Marion een eendaagse workshop geven. Marion zal, door diverse oefeningen met de aanwezigen te doen, je leren hoe je kan scheiden of je iets verzint of dat de boodschap inderdaad van de geestelijke wereld komt. Verder zal aan bod komen hoe je contact maakt met jouw geestelijke begeleiders. Het is een belangrijke workshop voor mensen die moeite hebben met zich af te sluiten, teveel oppikken, De dag zal te kort zijn om alles van het mediumschap uit te kunnen dragen, maar deze workshop is een tipje van de sluier en Marion zal haar uiterste best doen om jou met een tevreden gevoel naar huis te laten. Dit in afstemming met haar gidsen/helpers voor de groep mensen die op deze dag aanwezig zal zijn.

De prijs van deze workshop is 100,00 euro.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen.
Je inschrijving is geldig na overmaken van 100 euro opons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van de het workshopnummer 22 en je naam zoals je in de sensishop staat.