Sensi Module Drukpuntmassage

Na de Sensi Basismodule is het mogelijk aanvullende Modules te gaan doen. De Sensi Module Drukpuntmassage is zo’n module, maar kan ook zonder de Basismodule gevolgd worden.

Module Drukpuntmassage
Drukpuntmassage is een eenvoudige techniek om diepe emotionele lading los te kunnen maken om het proces van heling snel op gang te brengen. Blokkades worden effectief opgeruimd. Deze techniek kan soms confronterend zijn vanwege de directe aanpak van de problemen.

Drukpuntmassage wordt ook wel acupressuur genoemd. Dat is een druktechniek die gebruik maakt van meridianen en meridiaanpunten die ongeveer 5000 jaar geleden in China op papier is gezet. Deze punten worden ook gebruikt door de acupuncturist, die naalden steekt in dezelfde punten. Acupunctuur is een studie van vele jaren, terwijl drukpuntmassage eenvoudig te leren is. De oude punten die de Chinezen op papier hebben gezet kunnen tegenwoordig ook met moderne medische apparatuur in beeld worden gebracht door 50 eeuwen heen zijn vele thema’s van de drukpunten vastgelegd. Ieder punt correspondeert met een emotionele lading. Het lichaam is de spiegel van de ziel! Pijn op een lichaamspunt betekent “emotionele pijn”.

In deze module gaan we hiermee aan de slag!

Data voor deze (vervolg)module zijn:

Najaar 2023:
Dinsdag 7 november 2023

Voorjaar 2024:
Vrijdag 22 maart 2024

Kosten: € 195,00 (inclusief BTW)
Tijdstip: van 10.00 – 16.30 uur
Locatie: Gompenstraat 35A in Waalwijk

Inschrijven:

Laden...