LAATSTE PLEKJES VOOR DE OPLEIDING

Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de SensiTherapie opleiding die start op vrijdag 18 december. Alle overige dagen zijn vol.

meer informatie

Workshop werken met etherische oliën

Een nieuwe workshop werken met etherische olie. Een unieke, hele mooie workshop! Een aanvulling op de Sensitherapie. Deze workshop is ook voor niet-sensitherapeuten toegankelijk!

meer informatie
P N

Vervolgopleiding SensiPlus

DSC08093

SensiPlus opleiding 2016

Na het volgen van de Sensi®-Opleiding is het mogelijk de Sensi®-Plus opleiding te volgen.

Deze aanvullende opleiding is 5 dagen. Er worden technieken aangeleerd die een extra aanvulling zijn op de Sensi, zoals o.a. verzamelpuntcorrectie, energie herstellen, SensiBelly, SensiStressRelease, Voetreflex, pijnpunten hechting, chakraremedies en nieuwe Sensicards. Van therapeuten die deze Plus-opleiding gevolgd hebben horen we terug dat de behandelingen sneller gaan en er in de meeste gevallen slechts enkele behandelingen nodig zijn.

De kosten van de Sensi-Plus opleiding zijn € 775,00 Euro  incl. 21% BTW. Deze opleiding is bedoeld voor Sensi-therapeuten en voor die Sensi-cursisten die de Sensi-Opleiding al gevolgd hebben maar nog niet afgerond hebben door de verplichte 55 verslagen in te leveren, ook zij kunnen deze vervolgopleiding volgen. Wel ontvangen zij het certificaat pas als er 55 verslagen van de sensi-basisopleiding ingeleverd zijn plus daarbij de 25 verslagen voor de Sensi-Plus Opleiding.

De volgende vervolgopleiding staat gepland voor 2020 op:

De  vervolgopleiding is op donderdagen in het voorjaar 2021, de data zijn 18 maart, 15 april, 20 mei,10 juni en de laatste les wordt dan 1 juli.

Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de vervolgopleiding die op 18 maart van start gaat!

Je kunt je aanmelden door het aanmeld formulier in te vullen.


DSC07880