OPEN DAGEN Sensi

Wegens het grote aantal aanmeldingen voor de open dag hebben we 2 nieuwe data ingeroosterd voor extra open dagen. Je kan je nog opgeven voor de open dag op: 12 september en op 10 oktober.

meer informatie

Workshop werken met etherische oliën

Een nieuwe workshop werken met etherische olie. Een unieke, hele mooie workshop! Een aanvulling op de Sensitherapie. Deze workshop is ook voor niet-sensitherapeuten toegankelijk!

meer informatie
P N

Vervolgopleiding SensiPlus

DSC08093

SensiPlus opleiding 2016

Na het volgen van de Sensi®-Opleiding is het mogelijk de Sensi®-Plus opleiding te volgen.

Deze aanvullende opleiding is 5 dagen. Er worden technieken aangeleerd die een extra aanvulling zijn op de Sensi, zoals o.a. verzamelpuntcorrectie, energie herstellen, SensiBelly, SensiStressRelease, Voetreflex, pijnpunten hechting, chakraremedies en nieuwe Sensicards. Van therapeuten die deze Plus-opleiding gevolgd hebben horen we terug dat de behandelingen sneller gaan en er in de meeste gevallen slechts enkele behandelingen nodig zijn.

De kosten van de Sensi-Plus opleiding zijn € 775,00 Euro  incl. 21% BTW. Deze opleiding is bedoeld voor Sensi-therapeuten en voor die Sensi-cursisten die de Sensi-Opleiding al gevolgd hebben maar nog niet afgerond hebben door de verplichte 55 verslagen in te leveren, ook zij kunnen deze vervolgopleiding volgen. Wel ontvangen zij het certificaat pas als er 55 verslagen van de sensi-basisopleiding ingeleverd zijn plus daarbij de 25 verslagen voor de Sensi-Plus Opleiding.

De volgende vervolgopleiding staat gepland voor 2020 op:

De komende vervolgopleiding is een maandaggroep:
2 november, 16 november, 30 november, 7 december, 21 december.

De daaropvolgende vervolgopleiding is op donderdagen in het voorjaar 2021, de data zijn 4 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei en 10 juni.

Hou er rekening mee dat ivm de 1,5 meter regel wij maar de helft van het normale aantal cursisten kunnen plaatsen. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Je kunt je aanmelden door het aanmeld formulier in te vullen.


DSC07880