OPEN DAGEN Sensi

De open dagen kunnen helaas niet doorgaan dit voorjaar, wij hebben daarom een video gemaakt om jou een fijne indruk te geven van de opleiding, de docenten, de cursisten, het gebouw en de inhoud van de opleiding.

meer informatie

NIEUW! Workshop werken met etherische oliën

Een nieuwe tweedaagse workshop werken met etherische olie. Een unieke, hele mooie workshop! Een aanvulling op de Sensitherapie. Deze workshops zijn ook voor niet-sensitherapeuten toegankelijk!

meer informatie
P N

Vervolgopleiding SensiPlus

DSC08093

SensiPlus opleiding 2016

Na het volgen van de Sensi®-Opleiding is het mogelijk de Sensi®-Plus opleiding te volgen.

Deze aanvullende opleiding is 5 dagen. Er worden technieken aangeleerd die een extra aanvulling zijn op de Sensi, zoals o.a. verzamelpuntcorrectie, energie herstellen, SensiBelly, SensiStressRelease, Voetreflex, pijnpunten hechting, chakraremedies en nieuwe Sensicards. Van therapeuten die deze Plus-opleiding gevolgd hebben horen we terug dat de behandelingen sneller gaan en er in de meeste gevallen slechts enkele behandelingen nodig zijn.

De kosten van de Sensi-Plus opleiding zijn € 775,00 Euro  incl. 21% BTW. Deze opleiding is bedoeld voor Sensi-therapeuten en voor die Sensi-cursisten die de Sensi-Opleiding al gevolgd hebben maar nog niet afgerond hebben door de verplichte 55 verslagen in te leveren, ook zij kunnen deze vervolgopleiding volgen. Wel ontvangen zij het certificaat pas als er 55 verslagen van de sensi-basisopleiding ingeleverd zijn plus daarbij de 25 verslagen voor de Sensi-Plus Opleiding.

De volgende vervolgopleiding staat gepland voor 2020 op:

De komende vervolgopleiding is een maandag 2 november, 16 november, 30 november, 7 december, 21 december.

De daaropvolgende vervolgopleiding is op vrijdagen in het voorjaar 2021, de data zijn nog niet bekend.

Je kunt je aanmelden door het aanmeld formulier in te vullen.


DSC07880