Workshop werken met etherische olie voor SensiTherapeuten, locatie Rossum

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Olie-workshop-SENSI-1024x517.jpg

Sinds dit najaar is onze tweedaagse workshop werken met etherische olie van start gegaan, een unieke, hele mooie workshop!!!

We werken met een handig boekwerkje en mooie bloemen/ planten kaarten waarmee je heel snel weet welke oliesoorten iemand nodig heeft. Om deze zelf samen te kunnen stellen is heel uniek. Je kunt per persoon verschillende oliesoorten uitmeten en die vermengen met elkaar. Het is heel leuk, iedereen vindt de olie die op jouw zelf afgestemd is, heerlijk om te gebruiken qua geurcombinatie. Het heeft een hele diepe impact. Zeker als je daarna gaat behandelen met deze olie. Het is een ontzettend leuke workshop om te doen!

Inmiddels hebben we 35 enkelvoudige oliesoorten, waar we jou mee leren werken. Je stelt op eenvoudige manier een combinatieolie samen voor jouw cliënt. We leren je deze olie in te zetten voor het oplossen van algemene problemen in breedste zin.

Deze workshop duurt 2 dagen, omdat we je heel veel nieuwe dingen willen leren, die je uiterst effectief maken. Het gaat over meer dan olie alleen. We leren je ook om een soort anamnese te maken van je cliënt, wat is zwak en wat is sterk bij jouw cliënt, hoe kun je dat aanpassen en hoe krijg je jouw cliënt eenvoudig in de zelfgenezende modus.

Bij de workshop in zitten diverse opstart benodigdheden zoals flesjes, verschillende oliesoorten, verdunningsolie, doseerfles en een heel mooie SENSI kaartenset met bloemen en planten. Je hebt wel een pendel nodig om hier mee te werken, heb je die, dat is OK, heb je die niet, dan kan je deze bij ons aanschaffen voor 7,50€.

Knoeischorten hebben we ook. Het wordt een gezellige boel met denken en doen en lekker knutselen. Een grote dosis informatie en inzichten hebben we ook al op de plank liggen.

Voor mensen die al met olie werken, we hebben de prijzen van onze kwaliteitsolie superlaag gehouden, zodat het voor iedereen te doen is. Kijk even in de www.sensishop.nl onder het kopje “Etherische olie”, daar staan nu 28 stuks, de rest volgt. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. De olie is van zeer hoogstaande kwaliteit.

Bij deze workshop zit inbegrepen:

 -Een uitgebreide set kaarten bij in waarmee je heel snel weet welke oliesoorten iemand nodig heeft.
-2 lesdagen
-10 lege flesjes
-50€ aan olie (diverse soorten)
-knijpfles met verdunolie 250 ml
-de handleiding

De data voor de workshops in Rossum zijn op:

Maandag 16 en dinsdag 17 maart 2020

Je inschrijving is geldig na overmaken van 275,00 € (incl. BTW) op ons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van het NUMMER dat bij de workshop staat en je naam zoals je bij ons in de SensiShop staat.

Ben je geen SensiTherpeut dan kan je je hier aanmelden.