Workshop “Zo promoot je je eigen praktijk”

Ben je bijna klaar met de opleiding tot SensiTherapeut of ben je net begonnen een eigen praktijk op te bouwen? Dan loop je misschien wel met veel vragen rond over hoe je een goedlopende praktijk kan gaan opbouwen. Maar ook voor mensen die al jaren klaar zijn met de Sensi Opleiding is dit een hele nuttige bijeenkomst!

Hoe gaat je praktijk heten? Hoe ga je zorgen dat mensen jouw praktijk gaan vinden? Welke uitstraling wil je geven? Ben je actief op social media, ga je een website maken?

Op deze dag is er ruimte om al deze vragen te stellen, om samen tips uit te wisselen en elkaar te helpen. We nodigen een SensiTherapeut uit die een goedlopende praktijk heeft opgebouwd en zij verteld over hoe zij is begonnen, waar ze tegen aan liep en natuurlijk hoe al haar klanten haar hebben kunnen vinden. 

Elsbeth verzorgt al meer dan 10 jaar de huisstijl, promotie en websites van Sensi, samen met Daan (die het Rebearth gedeelte van Sensi vormgeeft) zullen zij vertellen over hoe je internet en social media kan inzetten om je eigen praktijk zichtbaarder te maken, maar ook hoe je met flyers, posters of visitekaartjes je naamsbekendheid kunt vergroten.

Kees zal deze ochtend informatie geven over de zakelijke aspecten van het houden van je eigen praktijk, over de registratie bij het CAT, over terugkomdagen, tarieven etc. Deze komen bij de opleiding ook aan bod maar wellicht is deze informatie alweer wat weggezakt of hoor je graag de laatste stand van zaken.

Deze ochtend is bedoelt om te inspireren, te informeren maar ook heel duidelijk antwoord te geven op vragen die jullie hebben.

Datum:  zaterdag 18 april 2020
Tijden 10:00 tot 15:00
De prijs is 25€
Workshopnummer: 10

Aanmelden

Je inschrijving is geldig na overmaken van 25,00 euro (incl. BTW) op ons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van WORKSHOPNUMMER 10 en naam zoals je bij ons in de SensiShop staat.

Data

Aanmelden: via het formulier hieronder.