Workshop “Zo promoot je je eigen praktijk”

Ben je bijna klaar met de opleiding tot SensiTherapeut of ben je net begonnen een eigen Sensipraktijk op te bouwen? Dan loop je misschien wel met veel vragen rond over hoe je een goedlopende praktijk kan gaan opbouwen. Maar ook voor mensen die al jaren klaar zijn met de Sensi Opleiding is dit een hele nuttige bijeenkomst!

Hoe gaat je praktijk heten? Hoe ga je zorgen dat mensen jouw praktijk gaan vinden? Welke uitstraling wil je geven? Ben je actief op social media, ga je een website maken?

Op deze dag is er ruimte om al deze vragen te stellen, om samen tips uit te wisselen en elkaar te helpen. We nodigen een SensiTherapeut uit die een goedlopende praktijk heeft opgebouwd en zij verteld over hoe zij is begonnen, waar ze tegen aan liep en natuurlijk hoe al haar klanten haar hebben kunnen vinden. 

Elsbeth verzorgt al meer dan 10 jaar de huisstijl, promotie en websites van Sensi, samen met Daan (die het Rebearth gedeelte van Sensi vormgeeft) zullen zij vertellen over hoe je internet en social media kan inzetten om je eigen praktijk zichtbaarder te maken, maar ook hoe je met flyers, posters of visitekaartjes je naamsbekendheid kunt vergroten.

Deze ochtend is bedoelt om te inspireren, te informeren maar ook heel duidelijk antwoord te geven op vragen die jullie hebben.

Op dit moment staat er nog geen workshop gepland.