P N

NIEUW  SIP workshop (workshopnr.28)

Een aantal mensen hebben het Sip-protocol al geleerd de afgelopen tijd, maar omdat deze techniek zo ontzettend belangrijk is hebben we het Sip-protocol ook als workshop gepland.

SIP staat voor Sensi Integratie Protocol. We hebben de info in delen ontvangen en zijn erg snel begonnen met het aanreiken van deze methoden in de lopende cursussen. Sommige mensen kennen het als beenlengteverschil uitmeten. Sip is echter veel en veel meer. Het is een snelle methode om mensen het transformatie-proces in te laten gaan. Een aantal mensen hebben de SIP al gedaan en kunnen beamen dat deze SIP heel veel met je doet.  In de praktijk werkt het zo sterk, dat de hele Sensi-behandeling korter wordt, gewoon omdat SIP zo effectief is. Een echte aanrader dus.

We zetten de wervelkolom recht en lijnen de chakra’s uit en verbinden aarde en universum, door de mens heen. Je leven zonder blokkades begint dan. De laatste restjes en blokkades worden opgeruimd door de extreem sterke Transformatieremedie.  Een leuke combinatie met de verjongingsremedie. Beide remedies zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

De prijs van deze workshop is 125,00 euro.
Hierbij inbegrepen zijn 2 flesjes remedie die heel belangrijk en onontbeerlijk zijn in het klaren van de klus. Geef bij betaling wel aan op welke datum je wilt komen.

De workshop is op  4 maart 2019 (maandag) en op 9 mei (donderdag) , alle dagen van 10.00 – 16.30 uur.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen.
Je inschrijving is geldig na overmaken van 125 euro op ons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van NUMMER 28 voor de datum van 4 maart en NUMMER 22 voor de datum van 9 mei. Ovv  je naam zoals je in de sensishop staat.