Wat is SensiTherapie?

Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

WERKEN MET DE BIOSENSOR
Op de eerste cursusdag leer je werken met de biosensor. Hiermee leren we meteen allergieen uitmeten en eventueel een dieet voorschrijven.

VOEDING- EN ALLERGIEMETING
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘ tijdelijke gifstoffen ‘ in het lichaam meer bij.

DIEËTEN
Een tijdelijk uitgemeten dieët brengt het voedingspatroon weer in balans.

ORTHOMOLECULAIR
Soms is het noodzakelijk om dit dieët aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

REMEDIES
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

DRUKPUNTMASSAGE
Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

WERKEN EN BEHANDELEN MET ETHERISCHE OLIE
Uitleg over etherische olie. Je eigen olie samenstellen. Werken met de olie op de bovis-eenheden, werken op de reflexpunten, werken op de orgaangebieden. Leren te behandelen op afstand met etherische olie (werkt perfect!).

SIP
SIP staat voor Sensi Integratie Protocol.
Sommige mensen kennen het als beenlengteverschil uitmeten. Sip is echter veel en veel meer. Het is een snelle methode om mensen het transformatie-proces in te laten gaan. Een aantal mensen hebben de SIP al gedaan en kunnen beamen dat deze SIP heel veel met je doet.  In de praktijk werkt het zo sterk, dat de hele Sensi-behandeling korter wordt, gewoon omdat SIP zo effectief is. Een echte aanrader dus.We zetten de wervelkolom recht en lijnen de chakra’s uit en verbinden aarde en universum, door de mens heen. Je leven zonder blokkades begint dan.

Verder komt aan de orde
  • Aardingsoefeningen en Cookoefening
  • Aura’s en Chakra’s
  • Burnout
  • Oligotherapie

Uit ervaring is gebleken dat de SensiTherapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.

32-gl-Foto_Impressie-2333