MedBeds bij Sensi


MedBeds in Nederland
Eindelijk gearriveerd, de MedBeds zijn in Nederland. In het Sensi Gezondhuis in Waalwijk staan de eerste bedden opgesteld. Op het internet circuleren de wildste verhalen over de capaciteiten van de MedBeds. Deze verhalen zijn grotendeels afkomstig uit science fiction en wensdenken. Onze aspiraties zijn wat gematigder. Dus geen nieuw gebit in 12 minuten en dat soort overspannen verwachtingen. De resultaten die we in de proefperiode hebben kunnen boeken zijn overigens zeer goed te noemen.

Wat is het wel
Onze Sensi MedBeds zijn gewone behandeltafels die gebruikt worden om op te zitten of te liggen tijdens de behandeling. De behandeling is doorgaans afgerond binnen 15 minuten. De behandeling kan zittend of liggend worden ondergaan, dat maakt het vooral voor rolstoelgebruikers heel eenvoudig. De behandeling wordt geheel gekleed uitgevoerd, in groepsverband en hoeft meestal maar 1 tot 2 keer te worden ondergaan. Na de behandeling wordt een middel voorgeschreven voor de nazorg. Die nazorg duurt 3 weken en kan thuis worden uitgevoerd, 2 maal daags druppels innemen.

Wat gebeurt er eigenlijk
De installatie in het MedBed activeert op subtiele wijze het eigen immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen, het balanceert honderden systemen in het menselijk lichaam. Met de hervonden balans is het lichaam in staat gifstoffen beter uit te scheiden, waardoor vetweefsel kan worden afgebouwd. Dus, vermageren wordt eenvoudig, tot de balans is hervonden. De MedBeds zorgen ook voor balans tussen het energieveld van de mens en de hormonale systemen, die daardoor in balans komen. Door de betere balans in lichaam en geest, komt er ook rust in het hoofd, wat op zijn beurt de levenskwaliteit verbetert, vooral vanwege verminderde depressieve gevoelens.

Als er in het leven beschadigingen zijn opgelopen, waardoor ongemakken ontstaan, dan zijn de MedBeds in staat de meeste oude trauma’s uit het lichaam en het energieveld te verwijderen, samen met de ongemakken die daarmee gepaard gaan, zodat er een nieuwe balans ontstaat. Denk in dit verband aan blessures of beschadigingen door operaties, botbreuken of ziekten. Deze trauma’s leveren vaak blokkades op waardoor het lichaam niet in staat is te helen naar de oorspronkelijke staat.

De MedBedbehandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar kan alleen in overleg een behandeling worden afgesproken.

Inschrijven / inplannen van een behandeling kan via het formulier hieronder.

De kosten voor een sessie en de 3 weken nazorg remedie bedragen 80 Euro incl. BTW.