Welkom bij Sensi

Zomerkorting Sensi Medbed

Tot 1 september 2024 kun je gebruik maken van onze zomerkorting!

P N

Ervaringen therapeuten en cliënten

 

Artikel van Miranda Koreman

Voor ik met de opleiding ben gestart, heb ik eerst zelf in de omgeving gezocht naar een Sensi therapeut, om ervaringen te horen over de opleiding en om Sensi therapie zelf te ervaren. Ik kwam terecht bij Tooke Lardenoy die alle opleidingen bij jullie gevolgd heeft. Zij heeft mij een aantal malen behandeld en het grappige is dat ik pas achteraf heb gezien hoeveel effect het heeft gehad. Op het moment dat ik bij Tooke kwam en toen ik met de opleiding begon, leefde ik nog veel in mijn hoofd, ondanks mijn gevoeligheid. Ik ben veel meer gezakt in mijn lichaam, waardoor het contact met mijn hart steeds voelbaarder en zichtbaarder werd. Het vertrouwen in mezelf is gegroeid en de intuïtieve wijze waarop ik nu mijn klanten behandel, is zo fijn! Dit is in de loop van de tijd enorm gegroeid. Inmiddels behandel ik een paar klanten per week en mijn intentie is om dit uit te bouwen nu mijn vaste baan beëindigd is. Ik merk dat ik Sensi veel meer bekendheid wil geven, veel meer naar buiten toe wil treden want de effecten zijn groter dan men zich vooraf kan voorstellen. Dat is wat er gebeurd als je energetisch werkt. Dit maakt ook dat ik inmiddels mijn eigen methodiek heb ontwikkeld, ontstaan vanuit mijn eigen ervaring van de afgelopen jaren. En dit is verweven binnen de Sensi behandelingen en de 1-op-1 mentor trajecten. Door uitleg van hoe ik kijk naar hoe je op de wereld komt en uitleg van hoe het ego systeem werkt, de communicatie met het universum (wet van de aantrekkingskracht), merk je dat mensen dit wel herkennen ook al geloven ze er nog niet direct in. De effecten zijn heel divers, maar iedereen komt in beweging! Van klachten die zijn verdwenen tot meer rust en ontspanning tot mensen wiens leven op de kop is gegooid doordat men anders is gaan kijken en doen en dit effect heeft op de omgeving. 

Door meer eigen ervaringen te delen en mijn zichtbaarheid online te vergroten, ga ik komende maand mijn eerste online training lanceren. Super spannend en leuk tegelijk! Ik ben meer en meer aan het terugwandelen naar mijn hart zoals ik het noem en dat gun ik iedereen! Of je nu in de knoop zit of preventief behandeld wil worden, alles is mogelijk, als je maar durft te kijken naar wat er onder de oppervlakte leeft. Dat wat gevoeld wordt, wil geleefd worden! Iedere dag ben ik in ont-wikkeling en dit is echt mijn levenswijze geworden. Voor meer informatie over mij of wat ik doe, verwijs ik je naar mijn website: www.feel-connected.nl


 

Ik ben Christa Martens,

Ja, wat heeft Sensi mij gebracht? Nou heel veel. Tijdens de opleiding de ontmoetingen met zulke lieve mooie mensen. Voor mezelf heb ik mogen ervaren dat stres en veel emoties als sneeuw voor de zon verdween met de bodytalk methode. Een open fistel (voor al een jaar) is dicht gegaan toen ik demo was bij het sip protocol.

Alle oefenbehandelingen waren mooi met zeker af en toe echt een wow gevoel!

Thuis maak ik regelmatig gebruik van Sensi. Mijn dochter komt regelmatig bij me of ik haar even wil doormeten als ze zich niet helemaal happy voelt. Ik zie dan een heel ander persoon nadat ik haar behandelt heb.

En verder begin ik nu met mijn eigen praktijk : Bij-Christa.

Artikel van Anja Quartel

Ik ben Anja Quartel en heb bij Sensi-Opleidingen de Sensitherapie-opleiding gevolgd. 

De Sensi-Therapie pas ik nu toe binnen mijn eigen Praktijk Vivir. Als lichaamsgerichte voedingstherapeut deel ik graag mijn kennis over gezonde voeding. 

Graag deel ik met trots de volgende review (van een enthousiaste cliënt) met jullie:

“Toen ik bij Anja kwam bleek ik op weg te zijn richting burn out. Het verbaasde me niet, ik zat niet zo lekker in mijn vel en worstelde met een aantal dingen. De aanpassingen in mijn voeding dat ze me voorschreef was echt een eye-opener. Tot op dat moment probeerde ik steeds me mentaal te wapenen tegen stress en had me nooit gerealiseerd dat het ook andersom kan. Dus: door te werken aan je lichaam en gezondheid voel je je fitter, energieker en kun je tegenslagen en problemen veel beter handelen omdat je je gewoon veel beter voelt. Het aangepaste voedingspatroon was voor mij goed vol te houden.
Wat voor mij het meest betekend heeft was de drukpuntenmassage. Anja raakte steeds precies het punt waar ik al jaren mee worstelde, namelijk mijn onzekerheid. Door op die punten op mijn lichaam te duwen die voor dat probleem stonden zou het daarna over moeten gaan. Het klinkt bizar, maar na de behandeling (en dat is nu een jaar geleden) heb ik me eigenlijk niet meer onzeker gevoeld, tenminste, niet op de manier waar ik zo’n last van had op mijn werk.
Inmiddels heb ik een nieuwe baan en heb ik me nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Ik weet zeker dat Anja’s behandeling hier een belangrijke rol bij heeft gespeeld. Anja straalt rust, vertrouwen en professionaliteit uit en ik zou haar zeker iedereen aanraden!”

Ben jij ook benieuwd naar deze vorm van lichaamsgerichte therapie? Neem dan contact met mij op.

Of zou jij zelf de therapeuten-opleiding willen volgen? Meld je dan aan voor ‘Sensi Open dag’ op 11 mei, 22 juni of 7 september 2019 (in Waalwijk):
https://www.facebook.com/events/1269140683248940

Liefs, Anja Quartel
Voedingsdeskundige & Sensi-Therapeut

Artikel van Jennifer Verhagen

Ik ben Jennifer Verhagen. Een trotse hoog sensitieve moeder van 2 dochters van 17 en 19. Jaren lang runde ik mijn eigen administratie kantoor maar in de zomer van 2016 moest voor mij het roer om. Ik had al 2 jaar geen plezier meer in mijn werk, terwijl de jaren daarvoor dit werk voor mij een veilige haven was. Ik had te maken met regels, structuur en controle.

Op een zomerse dag besloot ik een dag vrij te nemen en heerlijk in de tuin te ontspannen met het tijdschrift “Spiegelbeeld”. Daar kwam het moment dat het roer omging. Ik las de advertentie van de opleiding Sensi therapie. Wauw ik las het, ik voelde het en de knop ging gelijk om.  Ik wil mensen helpen! 

Bij de eerste dag van de opleiding was het gelijk een gevoel van thuiskomen. Allemaal gevoelige mensen om mij heen. Echt een heerlijke ervaring. De eerste les werd ons geleerd hoe je allergieën meet. Ter demonstratie gebruikte Kees mij om te laten zien hoe het meten werkt en daar kwam ook gelijk mijn thematiek/blokkade naar voren, allergisch voor tarwe (Jezelf laten zien zoals jij werkelijk ben). En dat heb ik jaren niet helemaal gedaan. Stel je voor dat ze me raar vinden! 

De effectiviteit van Sensi werd mij al snel duidelijk. Bij les 4 leerde we Emotional Freedom Techniques. Een lieve jonge dame van 20 was een oefenpersoon die al een aantal jaar erg last had van angsten! School was een probleem en sociale contacten waren er maar weinig. Met haar ben ik de EFT gaan toepassen. Voor haar was die dag een ommekeer in haar leven. Haar moeder stuurde mij binnen 5 minuten nadat ze thuis was gekomen al een berichtje met de woorden : ik weet niet wat je met haar gedaan heb, maar heb mijn dochter lang niet zo gezien. Ze straalde helemaal en vanaf die dag is haar leven weer vol sociale contacten en angst vrij!  En weet je wat! Zij is zo enthousiast over Sensi dat ik haar binnenkort nog wel deze opleiding zie doen. 

Voor mij snijd deze opleiding aan twee kanten.  Je leert hoe je effectief iemand in balans kan zetten, blokkades weg kan nemen en trauma’s te verwerken, maar door het te oefenen binnen de les werd ik zelf ook behandeld. Ik voelde steeds meer vrijheid, ruimte en vooral ontspanning. Mijn beperkende gedachten verdwenen  als sneeuw voor de zon en ik ging steeds sterker in mijn eigen kracht staan.  

Vanaf het moment dat ik mijn certificaat in ontvangst nam, heb ik mijn administratiekantoor op een heel laag pitje gezet en ben begonnen in mijn eigen praktijk. De kracht van Sensi therapie is zo groot dat ik er alle vertrouwen in had om daar mee verder te gaan. En dat is wel gebleken! Ik heb al heel wat cliënten mogen helpen naar een beter, gezonder leven in balans.

Op dit moment ben ik bezig om mijn praktijk uit te breiden. Mijn partner Pieter heeft de kracht van Sensi therapie ook persoonlijk ontdekt en zag de afgelopen jaren hoe mensen in mijn praktijk binnen kwamen en de deur uit gingen. Hij was hierover zo enthousiast dat hij ondertussen bijna klaar is met de Sensi opleiding. Vanaf juli zal ik niet meer alleen werken in de praktijk maar ga ik samenwerken met mijn partner. Hoe mooi kan het leven zijn. 

www.praktijkjensitive.nl