P N

1-daagse Workshop werken met etherische olie en daarmee behandelingen toepassen

De workshop Werken met Etherische Olie is een heel gewilde workshop. Het is snel te leren en je kunt er heel uitgebreid mee behandelen, ook op afstand! Een unieke, hele mooie workshop!!!

We werken met een handige kaartenset met mooie bloemen en plantenkaarten waarmee je heel snel weet welke oliesoorten iemand nodig heeft. Om deze zelf samen te kunnen stellen is heel uniek. Je kunt per persoon verschillende oliesoorten uitmeten en die vermengen met elkaar. Het is heel leuk, iedereen vindt de olie die op jouw zelf afgestemd is, heerlijk om te gebruiken qua geurcombinatie. Dat heeft een hele diepe impact. Zeker als je daarna gaat behandelen met deze olie. 

We hebben 35 enkelvoudige oliesoorten, waar we jou mee leren werken. Je stelt op eenvoudige manier een combinatieolie samen voor jouw cliënt (of voor jezelf). We leren je deze olie in te zetten voor het oplossen van algemene problemen in breedste zin.

In deze workshop leren we je veel nieuwe dingen die je uiterst effectief maken. Het gaat over meer dan olie alleen. We leren je ook om een soort anamnese te maken van je cliënt, wat is zwak en wat is sterk bij jouw cliënt, hoe kun je dat aanpassen en hoe krijg je jouw cliënt eenvoudig in de zelfgenezende modus.

Bij de workshop in zitten diverse opstart benodigdheden zoals flesjes, pipetten,  Amandel verdunningsolie in knijpfles, doseerfles en een heel mooie SENSI kaartenset met bloemen en planten. Je hebt wel een pendel nodig om hier mee te werken, heb je die, dan is dat OK, heb je die niet, dan kan je deze bij ons aanschaffen voor 7,50€.

Knoeischorten hebben we ook. Het wordt een gezellige boel met denken en doen en lekker knutselen. Een grote dosis informatie en inzichten hebben we ook al op de plank liggen.

Voor mensen die al met olie werken, we hebben de prijzen van onze kwaliteitsolie superlaag gehouden, zodat het voor iedereen te doen is. De olie is van zeer hoogstaande kwaliteit.

Het enthousiasme van de mensen die de workshop gedaan hebben zegt genoeg!

Bij deze workshop zit inbegrepen:

 -Een uitgebreide set bloemenkaarten bij in waarmee je heel snel weet welke oliesoorten iemand nodig heeft.
-1 lesdag
-10 lege flesjes
-knijpfles met verdunolie (amandelolie) 250 ml
-de handleiding voor werken met olie
-werkbladen over boviseenheden en reflexpuntenkaart
– Anamnesebladen
– Werkbladen voor cliënten


De data voor de workshop zijn:
1 september, 9 november, 27 november, 19 januari, 8 maart, 16 april, 10 mei en 4 juni.

Hou er rekening mee dat ivm de 1,5 meter regel wij maar de helft van het normale aantal cursisten kunnen plaatsen. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Je inschrijving is geldig na overmaken van 190,00 € (incl. BTW) op ons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van je naam en het NUMMER dat bij de workshop staat en, als je sensitherapeut bent je naam zoals je bij ons in de SensiShop staat.


Aanbieding boek bij de Workshop werken met etherische olie:

Het prachtig uitgevoerde handboek Modern Essentials  is een leidende gids voor essentiële oliën die je niet mag missen als je zuivere essentiële oliën gebruikt.

Dit boek ie een hele mooie aanvulling op de workshop. Je kunt dit boek aanschaffen  tijdens de workshop voor de aanbiedingsprijs van 12,50 euro (elders 29,95 euro)

Over het boek: Wilt u starten met het gebruik van essentiële oliën maar weet u niet waar te beginnen? Heeft u reeds enkele oliën gebruikt en wilt u in de toekomst er meer gebruik van maken in uw dagelijks leven? In het Modern Essentials Handboek kunt u ontdekken hoe u een gezonder leven en een meer natuurlijke levensstijl kunt krijgen met het gebruik van de essentiële oliën. De ware kracht van dit boek ligt in de duidelijke referentiehandleiding die u toelaat om vlug en gemakkelijk alle informatie te raadplegen van de honderden manieren waarbij u essentiële oliën kunt gebruiken.

In het boek vindt u een inleiding tot de essentiële oliën en de basiskennis achter hun therapeutische gebruik. Ook krijgt u de meest recente informatie over essentiële oliën, waarbij is ruimschoots aandacht is voor de samenstellingen en oplossingen voor uw klachten en het vernieuwen van uw gezondheid. Geordend op aandoening helpt het boek u de beste remedie te vinden voor elke situatie. Daarnaast vindt u in het boek recepten, tips, ideeën waarmee u makkelijk de oliën gebruikt in uw dagelijks leven.

Het boek is enkel te verkrijgen tijdens deze workshop.