De Sensi Workshop ‘Werken met etherische olie’  is een hele interessante workshop, die voor iedereen te volgen is.

De Workshop ‘Werken met Etherische Olie’ is een heel gewilde workshop. Het is snel te leren en je kunt er heel uitgebreid mee behandelen, ook op afstand! Een unieke, hele mooie workshop!!!

We werken met een handige kaartenset met mooie bloemen en plantenkaarten waarmee je heel snel weet welke oliesoorten iemand nodig heeft. Om deze zelf samen te kunnen stellen is heel uniek. Je kunt per persoon verschillende oliesoorten uitmeten en die vermengen met elkaar. Het is heel leuk, iedereen vindt de olie die op jouw zelf afgestemd is, heerlijk om te gebruiken qua geurcombinatie. Dat heeft een hele diepe impact. Zeker als je daarna gaat behandelen met deze olie. 

Daarnaast kun je met de olie die je zelf gemaakt hebt op de triggerpunten olie aanbrengen. Als je dan de Boviswaarden uitmeet zie je wat een verschil het maakt, het behandelen met etherische olie. Je brengt meteen balans in het lichaam. Een hele mooie methode!

We hebben 35 enkelvoudige oliesoorten, waar we jou mee leren werken. Je stelt op eenvoudige manier een combinatieolie samen voor jouw cliënt (of voor jezelf). We leren je deze olie in te zetten voor het oplossen van algemene problemen in breedste zin.

In deze module leren we je veel nieuwe dingen die je uiterst effectief maken. Het gaat over meer dan olie alleen. We leren je ook om een soort anamnese te maken van je cliënt, wat is zwak en wat is sterk bij jouw cliënt, hoe kun je dat aanpassen en hoe krijg je jouw cliënt eenvoudig in de zelfgenezende modus.

Bij de workhop in zitten diverse opstart benodigdheden zoals flesjes, pipetten, amandel of jojoba verdunningsolie in knijpfles, doseerfles en een heel mooie SENSI kaartenset met bloemen en planten. Je hebt wel een pendel nodig om hier mee te werken. Heb je nog geen pendel dan kun je deze bij ons aanschaffen voor € 9,95.

Knoeischorten hebben we ook. Het wordt een gezellige boel met denken,  doen en lekker knutselen. Een grote dosis informatie en inzichten hebben we ook al op de plank liggen.

Voor mensen die al met olie werken, we hebben de prijzen van onze kwaliteitsolie superlaag gehouden, zodat het voor iedereen te doen is. De olie is van zeer hoogstaande kwaliteit.

Het enthousiasme van de mensen die de workshop gedaan hebben zegt genoeg!

 

Bij deze workshop zit inbegrepen:

 – een uitgebreide set bloemenkaarten, waarmee je heel snel weet welke oliesoorten iemand nodig heeft
– 1 lesdag
– 10 lege flesjes
– knijpfles met 250 ml verdunolie 
– de handleiding voor werken met olie
– werkbladen over boviseenheden en een reflexpuntenkaart
– anamnesebladen
– werkbladen voor cliënten


De data voor deze workshop:
Donderdag 14 november 2024

Deze workshop kost € 250,00  (incl. BTW en materialen).
Tijd: van 10.00 – 16.30 uur

Inschrijven:

Laden...