Edelsteen workshop

In deze 1-daagse edelsteenworkshop laten we je kennismaken met de diverse edelstenen en hun werking. We kunnen met edelstenen uitleg geven over hoe iemand er aan de binnenkant uitziet door op je gevoel de 10 mooiste stenen uit te zoeken. Die stenen zeggen nl iets over jou. Dit is heel verrassend. Daarnaast gaan we ook zelf in een meditatie een stenenoplegging ervaren. En nog veel meer wat stenen je te vertellen hebben. Ook leren we je hoe je edelsteenwater kunt maken en hoe die toe te passen. Daarnaast ontvang je de Sensi edelsteensyllabus

Bij de workshop zit een edelsteenboekwerk (met daarin 430 geneeskrachtige stenen van Michael Gienger) waar je de uitleg over de stenen in terug kunt vinden. Zo staat bij Amethist: staat voor helderheid, gerechtigheid, innerlijke vrede, overwinnen van verdriet, rouw en verlies, bewustheid, constructief denken en doen, neemt spanningen weg en is bloeddrukverlagend. Als jij deze steen uitgekozen hebt brengt hij balans in bovenstaande indicaties. Zo staat er van alle 430 edelstenen hun betekenis, zoals aarding, anti-straling, bescherming, geluk, hoogsensitiviteit, liefde, vruchtbaarheid en zwangerschap.

Labradorietsteen, zorgt dat je dicht bij jezelf blijft en niet leegloopt op anderen

Ook de vorm van de steen is belangrijk. Je hebt ronde stenen, staafjes, pyramidevormen, we leggen uit hoe en wanneer die te gebruiken.

We werken met een pendel of een biosensor. Deze kun je bij ons aanschaffen als je die niet hebt. De pendel kost 7,50 euro, de biosensor 68,00 euro. Maar de pendel is prima hoor!

De mogelijkheid bestaat ook om stenen bij ons aan te schaffen. De edelsteendoosjes met 12 edelstenen die aangeschaft kan worden is een prima opstart om met edelstenen te werken. De prijs van deze edelsteendoos is 25,00 euro.

Data van de workshops:

Maandag 14 september
Vrijdag 15 januari 2021
Dinsdag 8 juni 2021

De prijs van deze workshop is 150,00 euro.

Hou er rekening mee dat ivm de 1,5 meter regel wij maar de helft van het normale aantal cursisten kunnen plaatsen. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Meld je aan voor de workshop