Workshop Edelstenen

Een interessante workshop, die voor iedereen toegankelijk is!

In deze 1-daagse Sensi Workshop Edelstenen laten we je kennismaken met de diverse edelstenen en hun werking. We kunnen met edelstenen uitleg geven over hoe iemand er aan de binnenkant uitziet door op je gevoel de 10 mooiste stenen uit te zoeken. Die stenen zeggen nl iets over die persoon. Dit is heel verrassend. Daarnaast gaan we ook zelf in een meditatie een stenenoplegging ervaren. En nog veel meer wat stenen je te vertellen hebben. Ook leren we je hoe je edelsteenwater kunt maken en hoe die toe te passen. Daarnaast ontvang je de Sensi edelsteensyllabus.

Een voorbeeld: de Amethist staat voor helderheid, gerechtigheid, innerlijke vrede, overwinnen van verdriet, rouw en verlies, bewustheid, constructief denken en doen, neemt spanningen weg en is bloeddrukverlagend. Als jij deze steen uitgekozen hebt brengt hij balans in bovenstaande indicaties. Zo staat er van alle 430 edelstenen hun betekenis, zoals aarding, anti-straling, bescherming, geluk, hoogsensitiviteit, liefde, vruchtbaarheid en zwangerschap.

                         
Labradorietsteen, zorgt dat je dicht bij jezelf blijft en niet leegloopt op anderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de vorm van de steen is belangrijk. Je hebt ronde stenen, staafjes, pyramidevormen, we leggen uit hoe en wanneer die te gebruiken.

We werken met een pendel of een biosensor. Deze kun je bij ons aanschaffen als je die niet hebt. De pendel kost € 9,95, de biosensor € 68,00. Maar de pendel is prima hoor!

De mogelijkheid bestaat ook om stenen bij ons aan te schaffen. De edelsteendoosjes met 12 edelstenen die aangeschaft kan worden is een prima opstart om met edelstenen te werken. De prijs van deze edelsteendoos is € 25,00.

Data van de workshop Edelstenen:

Najaar 2024:
Donderdag 12 december 2024

De prijs van deze workshop is € 195,00.

Meld je aan voor de workshop:

Laden...