P N

Workshop PLC:  Past life clearance, ook voor “leken” die geen Sensi opleiding gedaan hebben.

NIEUW !!!   Past Life Clearance

In Sensi staan we met beide benen stevig op de grond. We kijken naar tekorten, vergiftigingen en ladingen en trauma’s bij cliënten. We halen weg wat we kunnen, inclusief entiteiten, maar . . . . . soms lukt dat niet helemaal. En dan . . . .?

Dan is er PLC, dat gaat even dieper en verder en haalt oude wonden uit een vorig bestaan uit het systeem. We kijken heel breed naar de mens en haar plaats in het universum. We verleggen de grenzen en ruimen rommel op uit verleden, heden en zelfs de toekomst.

PLC is eenvoudig te leren. We leren je werken met de pendel en een pak zoekkaarten. In enkele minuten leg je de problemen bloot en kun je ze oplossen.

Loop je klem met onverklaarbare dingen:  PLC is het antwoord!

De kosten van deze workshop zijn incl. materiaal 140,00. Er is een pendel nodig, die je bij ons aan kunt schaffen voor 7,50 euro. Heb je er zelf een dan neem je die gewoon mee!

Je inschrijving is geldig na overmaken van 140,00 euro (incl. BTW) op ons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van het NUMMER dat bij de workshop staat en je naam zoals je bij ons in de Sensishop staat.

Voor mensen “van buiten af” die geen sensi gedaan hebben is deze workshop zeer toegankelijk! Je bent van harte welkom!!!  

 

Deze workshop wordt gegeven op:

 

PLC workshop dinsdag 12 mei 2020 workshop 95

PLC donderdag 11 juni 2020 workshop 96


Aanmelden voor de workshop kan door onderstaand formulier in te vullen.