P N

Workshop PLC:  (Past life clearance)

In Sensi staan we met beide benen stevig op de grond. We kijken naar tekorten, vergiftigingen en ladingen en trauma’s bij cliënten. We halen weg wat we kunnen, inclusief entiteiten, maar . . . . . soms lukt dat niet helemaal. En dan . . . .?

Dan is er PLC, dat gaat even dieper en verder en haalt oude wonden uit een vorig bestaan uit het systeem. We kijken heel breed naar de mens en haar plaats in het universum. We verleggen de grenzen en ruimen rommel op uit verleden, heden en zelfs de toekomst.

PLC is eenvoudig te leren. We leren je werken met de pendel en een pak zoekkaarten. In enkele minuten leg je de problemen bloot en kun je ze oplossen.

Loop je klem met onverklaarbare dingen:  PLC is het antwoord!

De kosten van deze ééndaagse workshop zijn incl. materiaal € 150,00. Wel  is er een pendel nodig. Heb je er zelf een dan neem je die gewoon mee! Je kunt er ook een bij ons bestellen voor 9,95 euro, dan sturen we hem naar je op.

Je inschrijving is geldig na overmaken van € 150,00 (incl. BTW) op ons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van het NUMMER dat bij de workshop staat en als je sensitherapeut bent,  je naam zoals je bij ons in de Sensishop staat.

Voor mensen “van buiten af” die geen sensi opleiding gedaan hebben is deze workshop zeer toegankelijk! Je bent van harte welkom!!!

Belevenissen van cursisten:

De workshop met Zoom ging goed, wel is het stellen van vragen wat lastiger heb ik het idee, maar misschien ligt dat aan mij.
Ik heb inmiddels twee mensen behandeld, een op afstand en een bij mij in de praktijk.
Het valt me op, dat het zo goed past wat er uitkomt. Er komen deze week nog twee mensen, ben benieuwd.
Een goede aanvulling op het geheel!
 
Ik heb het als prettig ervaren. Kees heeft het allemaal heel duidelijk uitgelegd. Ik heb 1 persoon t.n.t. behandeld met PLC en dat is goed gegaan. Het was heel bijzonder om te zien wat er uitkwam. Als eerste bewuste controle loslaten en ten tweede angst. Het klopte zo 100%. Echt heel bijzonder allemaal. Ik heb er nog 4 ingepland maar die volgen pas in juli en augustus. We hebben vanaf volgende week vakantie en dan staan er andere activiteiten gepland.
 
Ik heb de PLC workshop gehad. En ik wil jullie heel graag vertellen over 2 bijzondere ervaringen.
De eerste ervaring was op mijn eigen zoon. Die ging tijdens de PLC heel erg huilen.
En vandaag had ik een klant voor sensi en na de sensi plc gedaan. Ze kreeg het helemaal koud en er kwam meteen de kern uit. Waar ik met sensi niet was gekomen.
Seksueel misbruik. Ze moest enorm huilen. Nog nooit had iemand dit bereikt. WOW

Ik was blij dat deze workshop via zoom kon, en het heeft goed gewerkt. Op het moment dat we niet fysiek hoeven te behandelen is dit een goed alternatief. Ik kan niet wachten tot de volgende zoom les. Ik heb gisteren 1 persoon behandeld met PLC en weet nog niet hoe dit gaat werken. De techniek ging goed.

De workshop wordt gegeven op:

Vrijdag 18 maart 2022

Laden...