Online cursus: Eerste hulp bij onbalans

 

“Eerste hulp bij onbalans”, een 2-daagse ONLINE CURSUS over hoe je jezelf en je immuunsysteem in balans houdt in deze tijd. Deze cursus wordt gegeven via Zoom van 10.00 tot 15.00 à 16.00 uur, afhankelijk van het aantal vragen/deelnemers. De bijdrage voor deelname bedraagt € 55,00

Donderdag 21 april en 12 mei 2022

van 10.00 tot ca. 16.00 uur deelname bedraagt € 55,00

Wat leer je in deze twee dagen?

We gaan je leren werken met enkele honderden middelen, die je gaat meten met een pendel of een biosensor. Hiermee kun je uitmeten of iemand tekorten heeft aan bijvoorbeeld vitaminen en mineralen, of een allergie of intolerantie heeft. Maar het voornaamste wat je leert is het inzetten van gezondheid ondersteunende middelen. Zeker in deze tijd wel handig. We beschikken over middelen die breed inzetbaar zijn voor veel condities. Als je niet goed hersteld bent en je voelt je niet fit, dan hebben we een scala aan mogelijkheden in huis. We leren je ook werken met preventieve middelen tegen de uitdagingen van vandaag. Voor de opbouw en het in stand houden van je immuunsysteem hebben we ook veel mogelijkheden in huis. Voorkomen is beter dan genezen is ons credo.

Voor deze online cursus heb je een pendel of een biosensor nodig, als je deze niet hebt kun je dit aanschaffen bij Sensi. De pendel kost € 9,95, de biosensor kost € 68,00. Je kiest een van beiden uit of je gebruikt gewoon je eigen exemplaar. In de Zoom wordt je geleerd hoe hiermee te werken. Je ontvangt voor aanvang van de workshop alle benodigde papieren. Het wordt een leuke ontdekkingsreis. Het maakt jou tot een steunpilaar voor je omgeving in deze onzekere tijden. Je kunt veel andere mensen hiermee helpen en ze er een groot plezier mee doen.

Aanmelden voor de cursus

Laden...