P N

NIEUW  SIP workshop

Een aantal mensen hebben het Sip-protocol al geleerd de afgelopen tijd, maar omdat deze techniek zo ontzettend belangrijk is hebben we het Sip-protocol ook als workshop gepland.

SIP staat voor Sensi Integratie Protocol. We hebben de info in delen ontvangen en zijn erg snel begonnen met het aanreiken van deze methoden in de lopende cursussen. Sommige mensen kennen het als beenlengteverschil uitmeten. Sip is echter veel en veel meer. Het is een snelle methode om mensen het transformatie-proces in te laten gaan. Een aantal mensen hebben de SIP al gedaan en kunnen beamen dat deze SIP heel veel met je doet.  In de praktijk werkt het zo sterk, dat de hele Sensi-behandeling korter wordt, gewoon omdat SIP zo effectief is. Een echte aanrader dus.

We zetten de wervelkolom recht en lijnen de chakra’s uit en verbinden aarde en universum, door de mens heen. Je leven zonder blokkades begint dan. De laatste restjes en blokkades worden opgeruimd door de extreem sterke Transformatieremedie.  Een leuke combinatie met de verjongingsremedie. Beide remedies zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Kosten

De prijs van deze workshop is 140 euro.

Aanmelden

Je inschrijving is geldig na overmaken van 140 euro (incl. BTW) op ons rekeningnummer NL88 RABO 0170033651 tnv Sensi onder vermelding van het NUMMER dat bij de workshop staat en je naam zoals je bij ons in de SensiShop staat.

Data
Ivm het coronavirus kunnen we op dit moment geen workshops inplannen. Zodra dat weer mogelijk is zetten we de data op deze plek neer.