Welkom bij Sensi

Zomerkorting Sensi Medbed

Tot 1 september 2024 kun je gebruik maken van onze zomerkorting!

P N

Workshop Transformatieremedies

Deze workshop is enkel voor Sensi-therapeuten en mensen die de Sensi-opleiding gevolgd hebben

Er is veel vraag naar het werken met de nieuwe Sensi-remedies. Misschien heb je het gelezen, we hebben afgelopen jaar meer dan 400 nieuwe, hele sterke remedies ingevoerd. De werking van deze remedies zijn helemaal gemaakt voor deze nieuwe tijd. Transformatieremedies. Deze remedies hebben een zeer hoge trilling en werken daardoor bijzonder sterk. Omdat er zoveel vragen zijn over deze serie hebben we een extra Sensimiddag ingepland op zaterdag 28 september van 13.00 uur tot 16.30 uur. Er is dus geen lunch bij. De kosten bedragen 20,00 euro per persoon, incl. koffie en thee.

Op deze dag leren we werken met de nieuwe remedies en de procedure om deze uit te meten zonder testbuisjes door op elkaar te oefenen. De remedie die uitgemeten is bij jou krijg je gratis van ons. Ook ontvang je de nieuwe papieren versie van de 9000 serie en het nieuwe hoofdprotocol.

Je kunt je enkel aanmelden voor deze workshop via onderstaand aanmeldformulier. Aanmeldingen per email kunnen we helaas niet honoreren.

Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol, dus wacht niet te lang met je aan te melden.

Hou er rekening mee dat het openbaar vervoer op zaterdag van en naar Waalwijk anders is dan op doordeweekse dagen. Wij kunnen helaas niet voor vervoer zorgen.

Deze workshop is niet van belang voor cursisten die momenteel de Sensi-opleiding volgen en cursisten die onlangs de Vervolgopleiding of de SensiModule gedaan hebben, die zijn al “bijgepraat”. Mocht je toch willen komen: je bent van harte welkom.

 


 Deze workshop is een besloten workshop enkel voor Sensi-therapeuten en mensen die de Sensi-opleiding gevolgd hebben.

De volgende workshop vindt plaats op 26 september 2015.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Postcode en woonplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Datum’ type=’select’ options=’Zaterdag 26 september 2015’/][/contact-form]