Leuke dingen voor de mensen…

Leuke dingen voor de mensen

Van Marie-Cecile kregen we het volgende berichtje door:

Ik heb vorig jaar een jonge herdershond, Noa,  van iemand overgenomen.
Ze was een jaar oud en ik ben baasje nummer 4 voor haar.
Het is een intelligente en hele gevoelige hond. Reageert op alle prikkels om haar heen.
Meestal probeert zij naar de biosensor te happen als ik aan het meten ben. Totdat ik wilde meten of mijn dochter space 2 druppels nodig had. Noa kwam voor me zitten en keek me strak aan. Toen ik haar ging meten bleek ze 2 druppels space 2 op haar 6e chakra nodig te hebben. Na het druppelen liep ze weg en ging ze slapen.
Het flesje heb ik, naast andere remedies, op een plankje in de keuken gezet.  Noa heeft nu al 3x het flesje met de space 2 van het plankje gepakt en in haar bench gelegd. De andere flesjes laat zij staan. Blijkbaar voelt zij heel goed aan wat ze nodig heeft.   🙂

 

Categories: Ervaringen Sensi-Therapeuten