Zomerkorting Sensi MedBed

Van 1 mei tot 1 september voor maar € 65,00 een Sensi MedBed sessie!!

P N

SENSI MEDBED IN NEDERLAND

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGO-MEDBEDS-1024x686.jpg

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
― Nikola Tesla

De Sensi panden in Waalwijk

Wat zijn Sensi MedBeds?

1.     In de Sensi MedBed ruimte zijn een tiental behandeltafels opgesteld in een bepaald patroon. 
2.     De cliënt kan plaatsnemen op een behandeltafel. Het zijn hele gewone behandeltafels, maar zo ingesteld dat het ook voor mensen met een handicap eenvoudig is om op te stappen.
3.     Mensen in een rolstoel of mensen die moeilijk kunnen liggen kunnen de behandeling ook zittend op een stoel ondergaan. 
4.     Op het moment dat het systeem wordt ingeschakeld, worden de resonatoren die onder de Sensi MedBeds liggen aangestuurd. Hierbij wordt informatie doorgegeven aan het energieveld van de mens.
5.     Deze energie is heel subtiel en kan opgepakt worden door het menselijk systeem waardoor onbalans kan herstellen en eventuele klachten verminderen of verdwijnen.

In de meeste gevallen duurt een behandeling ca. 15 – 30 minuten, maar soms ook langer. In de ruimte is het heel rustig, zodat de werking diep kan indringen in het onderbewuste van de mens. 

Hoe weet je dan of de juiste frequentie “aankomt”?
Het is net een vlindernetje: je vangt wat je nodig hebt en wat je niet nodig hebt wordt niet opgevangen.

De Sensi Medbeds zorgen voor balans op heel veel gebieden. Door de zeer sterke, speciale techniek kunnen de frequenties op alle plekken in het lichaam zijn werk doen, speciaal op die plekken die veel energie nodig hebben. Mensen die op het medbed liggen kunnen aanwijzen waar ze de frequenties aan het werk voelen, en dat klopt meestal bij hun lachten. De meeste mensen hebben hele mooie ervaringen, die opzienbarend genoemd kunnen worden. Toch zijn er mensen die zeggen niets gemerkt te hebben van de behandeling. Dat is niet zo vreemd, sommige oorzaken hebben langere tijd nodig om een resultaat te zien. Bij sommigen is dat direct, bij anderen gaat het geleidelijker, vaak merken ze dat niet eens. Als je na verloop van een paar weken vraagt; heb je nog zoveel hoofdpijn, dan hoor je: hoofdpijn? Nee, daar heb ik geen last meer van. Of dat rugpijn na verloop van tijd weg is. Geef het dus de tijd als je niet direct iets opgemerkt hebt. Om de frequenties door te geven aan het lichaam krijg je een remedie mee die zorgt dat het proces doorgaat.  Deze remedie gebruiken tot het flesje leeg is.  Wat je ook voor probleem hebt: Kom langs, hele grote kans dat het opgelost wordt!

Waar het Sensi MedBed zijn werk aan doet:
> Diepe ontspanning
> Mentale helderheid
> Bewustzijnsverruiming
> Herstel DNA naar origineel
> Ontstressen
> Het immuunsysteem dat een boost krijgt
> Haalt spanning weg uit het lichaam en vermindert pijn
> Grotendeels ongedaan maken genetische modificaties
> Diepere meditaties
> Verbeterde concentratie
> Regeneratie van lichaamscellen
> Verbetering van immuunsysteem
> Ondersteuning bij het herstel van organen, botbreuken, operaties e.d.
> Herstel en opruiming van oude trauma’s
> Creativiteit

Na afloop wordt een nazorgremedie meegegeven. Deze remedie zorgt er voor dat de behandeling nog weken zijn werk doet. Het is noodzaak deze remedie 2 keer per dag te gebruiken tot hij op is.

De Sensi MedBed behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.
Een behandeling boeken kan onderaan de pagina!

Voor kinderen jonger dan 12 jaar hebben wij speciaal op een aantal zaterdagen en in de vakanties de mogelijkheid om ook gebruik te maken van een Sensi MedBed sessie. Hierbij is het mogelijk dat er 1 ouder/begeleider mee komt. Om hier een afspraak te maken kan een mailtje gestuurd worden naar administratie@sensitherapie.nl.

Voor volwassenen bedragen de kosten voor een sessie en de nazorg remedie € 80,00 incl. BTW.
Zomeraanbieding is verlengd tot 31 december: € 65,00 incl BTW!!!!
Voor kinderen jonger dan 12 jaar bedragen de kosten voor een sessie en de nazorg remedie € 55,00 incl. BTW.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is overzicht-medbedruimte.jpg

Hieronder kunt u zich inschrijven voor een Sensi MedBed sessie.

Kies bij categorie ‘Sensi MedBed’ en bij onderdeel ‘Sensi MedBed behandeling’ . Vervolgens kunt u op VOLGENDE klikken en verschijnen alle beschikbare data/tijden.

SCHRIJFFORMULIER:

Laden...