SensiTherapie folder

Sensi Happy

 

Gelukkig zijn is de grootste wens van vrijwel iedereen. Maar hoe bereik je dat? En hoe kun je geluk ‘doorgeven’ aan je omgeving?

We zoeken het maar al te vaak in de verkeerde hoek. In ‘spullen’, relaties, een droom… Maar geluk draait om vrede in jezelf, met jezelf. Die vrede bereik je door het weghalen van blokkades. Dat kun je leren. Voor jezelf en om te delen met anderen. Daar geven wij les in.

Het maakt daarvoor niet uit op welk terrein de blokkade zit: stress, relaties, opvoeding, trauma, eten, angst, ‘bij je gevoel komen’, agressie, drank, burnout, vastgeroeste gedachten, eenzaamheid, zelfvertrouwen, hechting… Stuk voor stuk heel gevoelige thema’s. Die zijn bij ons in goede handen, want onze achtergrond ligt in het omgaan met hooggevoeligheid.

De opleiding duurt twaalf dagen, verspreid over een jaar. We behandelen twintig therapievormen, waardoor je veel methodes tot je beschikking hebt. Ook leer je hoe je een eigen praktijk opzet.

Wil je alles te weten komen over Sensi-Therapie? Kom dan naar een van onze open dagen, zie voor data deze website bij Open Dagen. Je kunt dan zelf ervaren en meedoen wat Sensi met je doet………….

 

Categories: Beurs, Lezing