Workshop “werken met transformatie remedies”

ADVERTENTIE 2Nieuwe tijd, nieuwe middelen

Op 28 november 2015 is de workshop Werken met Transformatieremedies in het Sensi opleidingscentrum in Waalwijk. Deze eendaagse workshop voor therapeuten is om je te leren werken met een 500-tal nieuwe remedies die ontwikkeld zijn voor deze tijd. Je leert de remedies meten met de biosensor.

Vandaag

De signalen van een veranderende wereld worden met de dag sterker en opvallender. Vanuit een grote groep therapeuten ontvingen we berichten over belangrijke veranderingen in hun werk. Protocollen die tien jaar goed hebben gewerkt werken ineens niet meer goed. Sommige remedies en homeopathische producten werken anders en sommigen zelfs helemaal niet meer. Bloesemremedies worden niet meer zoveel gebruikt als voorheen, maar er is wel een opleving te zien van het gebruik van Schüssler celzouten.

Wat gebeurt er eigenlijk?

De trilling van de aarde is al jaren aan het veranderen, maar ook de mens zelf verandert. Deze frequentieverandering is vaak heel goed te zien bij onze kinderen, die vaak  hooggevoelig zijn. Door die hooggevoeligheid zie je veel Nieuwetijdskinderen, ADHD en  Autisme, dit heeft alles te maken met de veranderende trilling.

Waar we aan voorbij zijn gegaan, is de mogelijkheid dat ook planten, dieren en mineralen kunnen veranderen van frequentie. Dat betekent,  dat ook de frequentie van energetische producten zoals remedies, homeopathie, kruiden en alle andere middelen verandert.

Wat moeten we hier aan doen?

We moeten vooruit, met de veranderende tijd mee met bij de tijd passende middelen en niet terugvallen op oude systemen. Effectief voor de thema’s van vandaag.

In de afgelopen jaren heeft Sensi gewerkt aan een nieuwe serie remedies, de SensiCure 9000 reeks. Deze ruim 200 remedies zijn helemaal geënt op deze nieuwe tijd en ze hebben een zeer krachtige werking. De remedies zijn voor ondersteuning van de persoonlijke transformatie en de emotionele ondersteuning bij ziekten en onbalans en problemen die te maken hebben met de nieuwe tijd. De honderden Sensi-therapeuten die met deze remedies werken zijn erg enthousiast. De reacties zijn dat de remedies wonderlijk snel werken en in de meeste gevallen kortdurend ingenomen hoeven worden. Dat is de reden dat we nu deze workshop organiseren: het moet voor iedereen mogelijk worden om in zijn/haar praktijk problemen met deze remedies op te lossen en niet alleen voor Sensi-therapeuten.

Wat kan ik daar mee?

In één dag leer je omgaan met deze 9000-serie remedies. Je leert werken met de biosensor. Ook is er aandacht voor de achtergronden van de remedies. In één dag ben je klaar voor de toekomst en is je therapie duidelijk effectiever geworden.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. De kosten van deze workshop bedragen € 20,00 euro, incl. 21% BTW.

Meer info over deze transformatieremedies in deze tijd vind je bij

“Belangrijke tips” elders op deze site, daar staat het artikel dat onlangs in Spiegelbeeld gestaan heeft over dit onderwerp.

Deze workshop wordt gehouden op:

28 november 2015

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

 

Categories: OpleidingTags: , , , , , , ,